Login


Register | Recover Password
Secondary header menu area. Create your secondary header menu in Appearance -> Menus
 

Garantie

 

Wanneer u bij ons een occasion koopt kunt u gebruik maken van het Occasion Garant Plan.

Als de auto jonger is dan 10 jaar en niet meer dan 200.000 km op de teller heeft staan beschermt het Occasion Garant Plan u bij onverwachte reparatiekosten, zowel in Nederland als in Europa. Een voordeel van Occasion Garant Plan is dat u voor reparatie niet perse naar onze werkplaats hoeft te komen rijden, deze garantie geldt ook wanneer u de auto bij een RDW erkent autobedrijf bij u in de buurt laat repareren. Handig als u niet in de buurt woont of als u bijvoorbeeld op reis bent.

De aanschaf van een occasion gaat vaak gepaard met vragen en onzekerheid. De fabrieksgarantie op nieuwe auto’s verloopt al na twee jaar en u wilt met uw occasion niet voor onverwachte reparatiekosten komen te staan. Occasion Garant Plan beperkt dit risico aanzienlijk.

OCCASION GARANT PLAN (OGP)

koorevaarautos

Uw occasion komt in aanmerking voor Occasion Garant Plan als deze bij aankoop minder dan 200.000 kilometer heeft gereden en jonger is dan tien jaar. Het Occasion Garant Plan beschermt u tegen onverwachte reparatiekosten en biedt een volledige vergoeding van loonkosten. Bovendien worden materiaalkosten vergoed prorata de effectieve kilometerstand. Per schadegeval geldt een vergoeding van maximaal € 3.000,-.

Occasion Garant Plan is verbonden aan het voertuig en wordt bij verkoop overgedragen aan de nieuwe eigenaar. De garantiedekking is geldig in Nederland, maar ook bij zaken- en vakantiereizen in Europa. Voor de garantie is het van belang dat het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud tijdig wordt uitgevoerd.

DE DEKKING

Occasion Garant Plan biedt dekking op de onder de garantie vallende reparaties gedurende de
looptijd (6 of 12 maanden), ongeacht het aantal schadegevallen en gereden kilometers.

1. OCCASION GARANT PLAN BASIS

Bij OGP Basis geldt de garantie voor de motor, versnellingsbak, differentieel en eindaandrijving.

2. OCCASION GARANT PLAN PLUS

Bij OGP Plus wordt deze dekking uitgebreid met aandrijfassen, stuurinrichting, remmen, airconditioning, brandstofsysteem, elektrisch systeem, koelsysteem, uitlaatsysteem, veiligheidssystemen en elektrische accessoires. 

ZEKERHEID IN MOBILITEIT

Bij aankoop van een occasion word Occasion Garant Plan direct voor u geactiveerd en het garantiecertificaat voor u opgesteld. Samen met dit certificaat waar alle details op staan vermeld met betrekking tot de voertuiggegevens, looptijd en garantieverlener ontvangt u de garantie – bepalingen. Bewaar alle documenten goed, u heeft deze nodig op het moment dat een mankement zich voordoet.

Bent u geïnteresseerd in Occasion Garant Plan en wilt u weten wat de kosten zijn?
Wij helpen u graag verder!

Lees ook de Richtlijnen en Voorwaarden Occasion Garant Plan voor meer informatie.

Footer menu area. Create your footer menu in Appearance -> Menus