Login


Register | Recover Password
Secondary header menu area. Create your secondary header menu in Appearance -> Menus
 

Garantie

 

 

Wanneer u bij ons een occasion koopt kunt u gebruik maken van het Autotrust Garantie pakket.

Als de auto jonger is dan 12 jaar en niet meer dan 200.000 km op de teller heeft staan beschermt Autotrust Garantie pakket u bij onverwachte reparatiekosten, zowel in Nederland als in Europa. Een voordeel van Autotrust Garantie pakket is dat u voor reparatie niet perse naar onze werkplaats hoeft te komen rijden, deze garantie geldt ook wanneer u de auto bij een RDW erkent autobedrijf bij u in de buurt laat repareren. Handig als u niet in de buurt woont of als u bijvoorbeeld op reis bent.

De aanschaf van een occasion gaat vaak gepaard met vragen en onzekerheid. De fabrieksgarantie op nieuwe auto’s verloopt al na twee jaar en u wilt met uw occasion niet voor onverwachte reparatiekosten komen te staan. Autotrust Garantie pakket beperkt dit risico aanzienlijk.

 

DE DEKKING

Hieronder ziet u de verschillende garantie pakketten die u kunt kiezen.

Klik op uw gewenste garantie pakket voor meer informatie en de voorwaarden.

 

       

 

Klik hier voor om de verschillende pakketten in één oog opslag te vergelijken.

 

ZEKERHEID IN MOBILITEIT

Bij aankoop van een occasion word het Autotust Garantie pakket direct voor u geactiveerd en het garantiecertificaat voor u opgesteld. Samen met dit certificaat waar alle details op staan vermeld met betrekking tot de voertuiggegevens, looptijd en garantieverlener ontvangt u de garantie – bepalingen. Bewaar alle documenten goed, u heeft deze nodig op het moment dat een mankement zich voordoet.

 

Bent u geïnteresseerd in het Autotrust Garantie pakket en wilt u weten wat de kosten zijn?
Neem dan met ons contact op.

 

 

Footer menu area. Create your footer menu in Appearance -> Menus